Boligstyling.oslo.no

Boligstyling Lillestrøm

Skreddersydde løsninger for deg som selger bolig. Få profesjonell hjelp til boligstyling i Lillestrøm.

Første inntrykket er ofte avgjørende ved boligsalg. Vi fanger de viktige øyeblikkene som gjør at potensielle kjøpere kommer på visning.

Boligstyling

Boligstyling

Boligstyling handler om å gjøre en bolig mer appellerende gjennom rydding, møblering og dekorering.

Interiørkonsulent-Oslo

Interiørveiledning

Det er veldig populært med interiørveiledning i forkant av et boligsalg. Les mer om hva en interiørveileder kan hjelpe deg med.

Interiørarkitekt-Oslo

Interiørarkitekt

En interiørarkitekt kan sørge for at boligen din blir mest mulig appellerende for interessenter, både på bildene i annonsen og på visning.

«Opportunities don’t happen. You create them.»

Style bolig før  du skal selge

Boligstyling i Lillestrøm

Foruten boligstyling i Lillestrøm, er interiørveiledning veldig populært. Interiørveiledning handler om at du får hjelp til å style boligen din på egen hånd, ved at en boligstylist gir deg uvurderlige tips.

Med relativt enkle grep kan du sørge for at boligen din ser presentabel og flott ut før visning eller fotografering.

Fordeler

Planlegger bedriften å flytte til nye lokaler og ønsker hjelp med interiør? Eller kanskje de eksisterende lokalene trenger en fornyelse og oppfrisking? Vi setter dere i kontakt med dyktige stylister som bistår bedriften med interiørrådgiving og smarte løsninger.

 • Konseptutvikling
 • Møbleringsplan
 • Belysning
 • Interiør
 • Plantegning

Vi hjelper deg med boligstyling i Lillestrøm

Boligstyling er en stadig mer populær tjeneste for de som ønsker å selge sin bolig i dagens konkurransedyktige eiendomsmarked. Dette gjelder også i Lillestrøm, en by som har opplevd betydelig vekst de siste årene.

Under finner du lokale stylingbyrå som hjelper deg interiørveiledning og styling i Lillestrøm.

Creative Living
Gjerdrums vei 11, 0484 Oslo
Telefon: 400 41 600


Vakre Rom Boligstyling
Per Krohgs vei 4C, 1065 Oslo
Telefon: 454 17 684


Main Boligstyling
Grottenveien 3A, 1177 Oslo
Telefon: 46 51 91 04


Hva er boligstyling?

Boligstyling kan beskrives som en profesjonell tjeneste som tar sikte på å forberede en bolig for salg ved å gjøre den mer attraktiv for potensielle kjøpere. Dette oppnås ved å optimalisere rommene, organisere og dekorere dem på en måte som appellerer til kjøperens estetiske preferanser og skaper en positiv førsteinntrykk. Målet er å vise boligens fulle potensial og øke dens appell på markedet.

Typiske oppgaver i boligstyling inkluderer rengjøring, fjerning av personlige eiendeler og rot, møblering og plassering av møbler for å optimalisere romfølelsen, valg av passende farger og dekorative elementer, samt generell oppgradering og reparasjon av boligen der det er nødvendig. Ved å skape et innbydende og attraktivt miljø kan boligstyling hjelpe til med å skape et varig førsteinntrykk som kan øke interessen og salgsprisen på boligen.

Hvordan boligstyling kan øke boligens verdi

Boligstyling er en investering som kan gi betydelige avkastninger i form av økt salgspris og redusert tid på markedet. Her er noen måter boligstyling kan øke verdien på boligen din:

 • Førsteinntrykk: Et velstelt og stilfullt hjem vil tiltrekke seg flere potensielle kjøpere og skape et positivt førsteinntrykk. Ved å appellere til kjøperens følelser og la dem se potensialet i boligen, vil de være mer villige til å legge inn bud og betale en høyere pris.
 • Optimalisering av rom: Boligstyling kan hjelpe til med å utnytte rommene på en mer hensiktsmessig måte. Riktig møblering og plassering kan gjøre rommene mer funksjonelle og romslige, og dermed øke verdien på boligen.
 • Fotogenitet: Bilder spiller en viktig rolle i dagens digitale boligmarked. Profesjonell boligstyling kan bidra til å skape estetisk tiltalende bilder som vil tiltrekke seg flere potensielle kjøpere online. Dette kan generere større interesse og føre til flere visninger og bud.
 • Konkurransefortrinn: I et marked med mange tilgjengelige boliger kan boligstyling skille din eiendom fra konkurrentene. Ved å tilby en bolig som er nøye stylet og presentert, kan du tiltrekke deg flere kjøpere og potensielt oppnå høyere salgspriser.

Boligstyling Lillestrøm

Hvor benytte seg av boligstyling i Lillestrøm

Lillestrøm er en by som har opplevd betydelig vekst og utvikling de siste årene. Dette har ført til et økt antall boliger på markedet, noe som betyr økt konkurranse for selgere. Ved å benytte seg av boligstyling i Lillestrøm kan du skille deg ut fra mengden og tiltrekke deg flere potensielle kjøpere.

I tillegg er Lillestrøm en by som tiltrekker seg en rekke kjøpere på grunn av sin nærhet til Oslo, gode transportforbindelser, kulturelle arrangementer og idrettsfasiliteter. Dette betyr at det er et betydelig marked for boligsalg i Lillestrøm, og boligstyling kan hjelpe deg med å maksimere verdien av din egen bolig.

Hva koster boligstyling

Kostnadene ved boligstyling kan variere avhengig av ulike faktorer, inkludert størrelsen på boligen, omfanget av arbeidet som må gjøres, og hvilke spesifikke tjenester som er inkludert. Prisene kan også variere mellom forskjellige boligstylingsfirmaer i Lillestrøm.

Generelt kan man forvente at boligstyling koster et sted mellom noen tusenlapper og flere titusenlapper. Det kan virke som en betydelig investering, men det er viktig å huske at boligstyling kan føre til en høyere salgspris og redusert tid på markedet, noe som kan oppveie kostnadene og gi god avkastning.

Det anbefales å kontakte forskjellige boligstylingsfirmaer i Lillestrøm for å be om prisoverslag og en grundig gjennomgang av hvilke tjenester som er inkludert. Det kan også være lurt å be om referanser og se på tidligere arbeid de har gjort for å sikre kvaliteten på tjenestene.

Trenger du boligstyling

Det kan være fristende å tro at boligstyling kun er nødvendig for eksklusive og dyre eiendommer, men sannheten er at de fleste boliger kan dra nytte av denne tjenesten. Uavhengig av størrelse og prisklasse kan boligstyling hjelpe med å skape et innbydende og attraktivt miljø for potensielle kjøpere.

Hvis du ønsker å oppnå høyere salgspriser, redusert tid på markedet og en jevnere salgsprosess, kan boligstyling være verdt å vurdere. En profesjonell boligstylist vil kunne se potensialet i boligen din og gjøre de nødvendige tiltakene for å optimalisere presentasjonen.

Tips til boligstyling

Her er noen tips som kan hjelpe deg med å style boligen din på en effektiv måte:

 • Rengjøring: Sørg for at boligen er skinnende ren før visninger og fotografering. Dette inkluderer grundig rengjøring av alle rom, vinduer, gulv og overflater.
 • Fjern personlige eiendeler: Potensielle kjøpere ønsker å kunne se seg selv i boligen. Fjern derfor personlige fotografier, suvenirer og andre eiendeler som kan virke forstyrrende.
 • Møblering og layout: Plasser møblene på en måte som skaper en åpen og romslig atmosfære. Fjern unødvendige møbler for å gi rommene mer plass.
 • Belysning: God belysning kan gjøre underverker for å skape en behagelig atmosfære. Åpne gardinene og bruk lamper eller spotlights for å lyse opp rommene.
 • Farger og dekor: Velg nøytrale farger på veggene og bruk dekorative elementer som puter, tepper og kunstverk for å legge til visuelle detaljer og appell.

Andre tjenester i forbindelse med boligsalg

I tillegg til boligstyling er det flere andre servicetjenester som kan være nyttige i forbindelse med boligsalg. Disse inkluderer:

Flyttehjelp: En profesjonell flyttehjelp i Lillestrøm kan bidra til å gjøre selve flytteprosessen mer effektiv og stressfri. De kan hjelpe med pakking, transport og utpakking av eiendelene dine.

Flyttevask: Etter at du har flyttet ut av boligen din, kan det være lurt å sørge for en grundig rengjøring før overlevering. En flyttevask-tjeneste kan ta seg av denne oppgaven for deg.

Mellomlagring: Hvis du trenger midlertidig lagring av møbler og eiendeler mellom flytting og overtagelse av ny bolig, kan en mellomlagringstjeneste være nyttig. Dette gir deg fleksibilitet og sikkerhet for eiendelene dine.

Kjøre bort avfall: I forbindelse med flytting og opprydding kan det oppstå behov for avfallshåndtering. En tjeneste som tilbyr kjøring og bortkjøring av avfall kan være til hjelp.

Flyttetjenester Oslo

Boligmarkedet i Lillestrøm

Lillestrøm, en by beliggende øst for Oslo, har opplevd betydelig vekst og utvikling de siste årene. Dette har også ført til en økt interesse og et dynamisk boligmarked i området.

Etterspørsel etter boliger i Lillestrøm

Lillestrøm er en attraktiv by for både familier og enkeltpersoner som ønsker å bo i nærheten av Oslo. Byen tilbyr et bredt spekter av tjenester og fasiliteter, inkludert gode skoler, kulturelle arrangementer, butikker og restauranter. I tillegg har den en strategisk beliggenhet med gode transportforbindelser, inkludert togforbindelse til Oslo og flyplassen på Gardermoen.

Den økte etterspørselen etter boliger i Lillestrøm har bidratt til en jevn vekst i eiendomsprisene. Mange mennesker ser på Lillestrøm som et mer overkommelig alternativ til Oslo, samtidig som de nyter godt av byens mange fordeler. Dette gjelder både for kjøpere som ønsker å bo permanent i Lillestrøm og de som ser etter investeringsmuligheter.

Utviklingen av eiendomspriser i Lillestrøm

Eiendomsprisene i Lillestrøm har vært stigende de siste årene, i tråd med den økende etterspørselen. Selv om prisene kan variere avhengig av boligtype, beliggenhet og tilstand, har den generelle trenden vært en jevn økning. Dette gjelder både for eneboliger, leiligheter og rekkehus.

Det er viktig å merke seg at prisveksten i Lillestrøm kan være noe lavere enn i Oslo sentrum, noe som gjør byen mer attraktiv for de som ønsker å komme inn på boligmarkedet eller ønsker større bolig for pengene. Samtidig er det verdt å merke seg at Lillestrøm har opplevd en viss prispress på grunn av økt etterspørsel, spesielt i sentrale områder og i nærheten av offentlig transport.

Spørsmål og svar

Selv om det ikke finnes garantier i boligmarkedet, viser erfaringer at selv små endringer i boligstyling kan ha en dramatisk effekt på boligens verdi. En boligstylist kan gi deg råd om hva som bør gjøres for å maksimere salgsprisen.

Et av de første spørsmålene man stiller seg er, fungerer virkelig boligstyling? Svaret på det er enkelt, JA! Boligstyling fungerer. Det er ikke uten grunn til at styling før boligsalg har eksplodert de siste årene og de fleste eiendomsmeglere anbefaler boligstyling før foto og visning.

Selv om disse yrkene ser ut til å ha likheter, er de i virkeligheten ikke helt det samme. En interiørarkitekts rolle er å lage hjemmet ditt i din stil, smak og preferanser. En boligstylist har som mål å gjøre eiendommen din til noe som et flertall av mennesker vil foretrekke, slik at den appellerer til maksimalt antall kjøpere når du skal selge boligen.

Når du planlegger å selge din bolig, er hovedmålet å tiltrekke seg så mange potensielle budgivere og kjøpere som mulig. Dette er nøyaktig hva en boligstylist kan hjelpe deg med. En boligstylist er en ekspert som hjelper deg med å style boligen din før salg, med det mål å skape et sterkt visuelt førsteinntrykk. Ved å bruke deres kunnskap om interiørdesign og markedstrender, kan de transformere ditt hjem til å fremstå mer innbydende og attraktivt, noe som øker sjansene for et vellykket salg.

Prisen for boligstyling i 2024 varierer avhengig av en rekke faktorer, inkludert typen av styling du velger og hvilken boligstylist du jobber med, spesielt i Oslo-området. For en enkel veiledningstime med en interiørkonsulent, kan du forvente å betale mellom 2.500 og 3.500 kroner. Hvis du derimot ønsker full boligstyling, variere prisene vanligvis fra 14.000 til 40.000 kroner. Dette avhenger av størrelsen på din bolig og om du velger delstyling eller helstyling. Det er viktig å huske på at disse prisene er omtrentlige og kan variere basert på flere faktorer, inkludert kompleksiteten i oppdraget og boligens beliggenhet.

Tiden det tar å style en bolig kan variere avhengig av boligens størrelse og behov. Det er vanskelig å angi en eksakt tidsramme som gjelder for alle boliger. Vi anbefaler å bestille en interiørveiledning, der en boligstylist besøker hjemmet ditt og gir råd tilpasset dine spesifikke behov.

Å investere i boligstyling kan virkelig gjøre en forskjell når du skal selge boligen din. Ved å benytte deg av profesjonell hjelp, kan du øke sjansene for et vellykket og lønnsomt salg.

Boligstyling bør sees på som en investering, ikke en kostnad. Ved å investere i boligstyling, forbedrer du boligens appell, noe som kan øke interessen fra kjøpere og potensielt lede til en høyere salgspris.

Ja, du kan absolutt bo i boligen under visningstiden. Det er normalt snakk om en periode på 10–14 dager hvor du bør være ekstra nøye med rydding og renhold. Det er viktig å unngå store sosiale samlinger eller aktiviteter som kan rote til hjemmet ditt i denne perioden.

Absolutt! Boligstyling har vist seg å være svært effektivt og er grunnen til at det har blitt stadig mer populært de siste årene. Eiendomsmeglere anbefaler ofte boligstyling før fotografering og visninger fordi det gjør boligen mer tiltalende for potensielle kjøpere, noe som kan føre til raskere salg og høyere salgspris.

Selv om du kan rydde og forberede boligen din selv, kan det være vanskelig å se på den objektivt på grunn av dine personlige tilknytninger til hjemmet og innredningen. Derfor anbefales det å starte med en interiørveiledning fra en profesjonell boligstylist. De kan gi et objektivt syn og forslag til forbedringer som vil gjøre boligen mer tiltrekkende for et bredere publikum.

 

Hvordan foregår boligstyling

Ved boligstyling vil én eller flere boligstylister møte opp hjemme hos deg og planlegge hvordan boligen kan dekoreres og møbleres. Sammen kan dere bli enige om boligstyling-pakke, enten du ønsker full eller delvis styling.

Deretter vil boligstylistene møblere og style boligen din med møbler du leier for en viss tidsperiode. En stund etter visningen vil boligstylistene hente møblene og dekorartikler igjen.

Tjenester når du skal selge bolig (og flytte)

Boligsalg er en omfattende prosess, ofte der mye skjer raskt og samtidig. Det er mange ting en må huske på og planlegges. Etter at du har solgt boligen trenger du kanskje og hjelp med flytting, flytterengjøring eller mellomlagring. Vi samarbeider med aktører som tilbyr profesjonelle flyttetjenester for både private og aktører, renholdsfirma og lageraktører der du kan mellomlagre møbler og ting før visning og under flytting.