Boligstyling.oslo.no

Boligstyling

Boligstyling er populært i forkant av boligsalg, og kan i mange tilfeller øke salgsverdien på boligen. Med det riktige interiøret og enkle grep, kan en sliten og kjedelig leilighet forvandles til et appellerende kjøpsobjekt for dem som kommer på visning.

Styling av bolig før salg

Før du skal selge en bolig gjelder det å klargjøre den til visning. Når potensielle kjøpere besøker boligen for første gang, kan både møblement, dekor og fargevalg påvirke deres inntrykk av boligen.

Boligstyling

Boligstylister i Oslo

Boligstyling handler om å gjøre en bolig mer appellerende gjennom rydding, møblering og dekorering. Denne prosessen er særlig vanlig å utføre i forkant av boligsalg, når boligselgere ønsker å oppnå en best mulig salgspris.

Boligstyling er også vanlig å gjennomføre før boligen skal fotograferes. Under boligsalg er det vanlig å presentere bilder av alle bruksrom i boligannonsen. Annonsebildene er ofte potensielle kjøperes første glimt av boligen.

Boligens styling kan ha mye å si for førsteinntrykket. Husk at de som kommer på visning eller ser på bildene i annonsen skal kunne visualisere hvordan det er å bo i boligen.

Derfor er det blant annet viktig at boligen fremstår nøytral og ryddig, men den kan gjerne også inneholde noen lekre blikkfang – enten det er planter, blomster eller kontrastrike puter.

Hva gjøres ved boligstyling

Det er et viktig poeng at de som kommer på visning ikke skal få følelsen av at boligen tilhører noen andre. I forkant av styling er det ofte ønskelig at boligen er så tom som mulig. Private bilder på veggene, rot, klær og tannbørster kan med fordel fjernes.

Les mer om digital boligstyling.

Dette gir boligstylisten mulighet til å jobbe med blanke ark.

Dersom du har slitte vegger kan det være lurt å male disse på forhånd. Dette kan gi boligen et betydelig løft før selve stylingen starter. Når boligstylisten kommer til deg, vil vedkommende ha med alt av nødvendig dekor, møbler og lignende.

Boligstylister har et godt øye for interiør og design, og vet hvordan en bolig kan presenteres på best mulig vis. Nøyaktig hva som gjøres under boligstyling, vil avhenge av ditt budsjett og hva slags bolig styling pakke du velger. Her er noen av tingene du kan få hjelp med:

  • Møblering
  • Bruk av tekstiler (puter, pledd, tepper, gardiner etc.)
  • Belysning
  • Dekor (bilder, blomster, planter, vaser etc.)

Hvordan foregår styling før boligsalg

Ved boligstyling vil én eller flere boligstylister møte opp hjemme hos deg og planlegge hvordan boligen kan dekoreres og møbleres. Sammen kan dere bli enige om boligstyling-pakke, enten du ønsker full eller delvis styling.

Deretter vil boligstylistene møblere og style boligen din med møbler du leier for en viss tidsperiode. En stund etter visningen vil boligstylistene hente møblene og dekorartikler igjen.

Trenger du hjelp med boligstyling

Med boligstyling kan du potensielt oppnå en bedre salgspris på boligen din. Med riktig møblement og dekor kan potensielle kjøpere få et bedre inntrykk av boligen, og det blir lettere for kjøperne å visualisere seg selv og sine ting i boligen.

Hos oss kan du bestille boligstylingtjenester for ethvert behov. Vi tilbyr både delvis og full boligstyling, og sørger for at boligen din ser best mulig ut før visning og fotografering.

Kontakt oss i dag for et pristilbud!