Boligstyling.oslo.no

Digital boligstyling

Digital Boligstyling. De siste årene har digital boligstyling blitt et populært alternativ til tradisjonell boligstyling. Med denne formen for boligstyling kan man potensielt spare både tid og penger, og boligen ser samtidig appellerende ut på bildene i boligannonsen.

Digital Boligstyling

Vi skal her se nærmere på hva digital boligstyling er, og hva slags fordeler prosessen kan by på sammenlignet med ordinær boligstyling!

Digital Boligstyling

Hva er digital boligstyling

Digital boligstyling er en visuell 3D-fremstilling av hvordan en bolig kan styles, både med tanke på møbler, dekor og belysning. Det er med andre ord ikke snakk om fysisk styling av boligen, men en digital fremstilling.

Den som utfører arbeidet med digital styling kan for eksempel plassere sofa, stoler, tepper, lamper, planter og lignende inn i et bilde av en tom stue. Digital boligstyling er særlig populært i planlagte boliger som legges ut for salg før de er ferdigstilt.

Det er imidlertid også mulig å dra nytte av digital styling i eksisterende boliger, da dette kan by på enkelte fordeler.

Fordeler med å style digital

Boligstyling digitalt kan by på enkelte fordeler sammenlignet med tradisjonell boligstyling. Prosessen er for eksempel mindre tidkrevende, siden boligstylisten ikke trenger å flytte møbler og dekor fra A til B. Alt arbeidet foregår digitalt.

Prosessen blir ofte billigere også, når den utføres digitalt. Det er ikke behov for å kjøpe inn møbler eller dekor, og man slipper også transportkostnader.

Med digital bolig styling får man også veldig mange spennende muligheter, og det er nærmest ingen begrensninger når det kommer til utvalg av møbler og dekor. Det er dessuten mulig å «møblere» en bolig før den i det hele tatt er ferdig bygget.

  • Mindre tidkrevende
  • Billigere
  • Utallige muligheter

Finnes det noen ulemper ved digital boligstyling

Ved tradisjonell boligstyling vil boligen styles med faktiske møbler og dekor. Stylingen gjør derfor at man kan fremstille boligen fra sin beste side på bilder til boligannonsen, men også på visningene.

Når det er snakk om digital bolig styling, vil naturligvis ikke møblene og dekoren være der på en eventuell visning. Akkurat dette kan være en ulempe, og mange ser derfor behov for tradisjonell boligstyling før visning.

Digital boligstyling for prosjekterte og nyoppførte boliger

Digital boligstyling er særlig populært i nyoppførte og prosjekterte boliger. Når en bolig ikke er ferdigstilt enda, ønsker ofte utbyggeren å legge boligen ut for salg i god tid. Da kan digital bolig styling være en ypperlig løsning.

Ved digital bolig-styling for prosjekterte boliger vil digitale møbler og dekor plasseres inn i prosjekterte bilder av boligen. Dersom boligen allerede er oppført, kan vi style boligen basert på faktiske bilder.

Trenger du hjelp med digital boligstyling?

Ved digital styling kan vi style boligen din digitalt. Underveis vil vi sørge for at boligen vises fra sitt beste potensial, med den riktige belysningen og romfølelsen, samt fargevalg, møbler og interiør som appellerer til målgruppen.

Med digital-boligstyling kan du oppnå økt interesse rundt boligen, og sørge for at flere kommer på visning.