Boligstyling.oslo.no

Flyttetjenester Oslo

Flyttetjenester Oslo. Flytting kan være spennende og overveldende. Men det å flytte kan også være stressende og ressurskrevende. Med profesjonell flyttehjelp og god planlegging kan flytteprosessen bli mindre stressende og mer effektiv. Under finner du god informasjon når du er på flyttefot.

Flyttetjenester i Oslo

Flytting trenger ikke å være stressende. Det å flytte med et flyttebyrå handler like mye om respekt for eiendeler som det å pakke ned, bære og transportere møbler og eiendeler med affeksjonsverdi. Uansett hvor eller hva du skal flytte kan våre samarbeidspartnere ordne med profesjonell flyttehjelp i Oslo og Viken.

Flyttetjenester Oslo

Flyttetjenester du kan få hjelp med

Har du solgt bolig vil du som regel ha behov for transport og flyttehjelp. Enten fra venner og familie eller et flyttebyrå.

Når du skal flytte er det mye å huske på. Skal du gjøre alt selv, hvordan skal du organisere flyttingen og hva gjør du hvis boligen du har kjøpt ikke er innflytningsklar? Ved å leie inn profesjonell flyttehjelp kan flytteprosessen bli enklere. Et godt råd for dette er å starte planleggingen tidlig, lag deg en huskeliste og alle oppgaver du må ordne med før selve flyttedagen. Her er noen viktige spørsmål du bør stille deg selv:

 • Tenk på overtagelses og flyttedato. Når flytter nye eiere inn i boligen du har solgt
 • Trenger du mellomlagring under flytting hvis ny bolig ikke er klar
 • Skal du gjøre flyttevask selv eller trenger du hjelp til dette
 • Kan du spørre venner og familie om hjelp eller må du sette bort hele flyttejobben
 • Hvor får du tak i flytteesker og pakkeutstyr
 • Må du flytte alt eller er det ting du kan selge på Finn.no eller gi bort gratis

Noen flytter ofte mens andre gjør det kun en gang i livet. Uansett hvor ofte du flytter vil du raskt oppdage at flytting ofte blir en større oppgave enn du hadde trodd. Derfor er det en god ide å starte planleggingen tidlig.

Flyttetjenester i Oslo

Har du solgt en bolig i Oslo-området? Blir det for mye å gjøre på egen hånd, eller har du rett og slett ikke tid? Det er ingen grunn til å fortvile, for det finnes byråer som kan hjelpe deg. Det er ofte veldig stressende å flytte, og derfor kan flyttebyråer være et godt alternativ. Ikke bare kan et byrået hjelpe deg med flytting og transport av eiendelene dine, men de kan også hjelpe deg med flyttevask og mellomlagring. For mange er dert veldig fint å slippe unødvendig stress i en allerede hektisk situasjon.


Noen anbefalte flyttebyrå i Oslo

Majoren Flyttebyrå Oslo AS
💻 majorenflytt.no
☎ Telefon 934 64 211
Majoren Flyttebyrå Oslo AS jobber for det meste lokalt i Oslo men er ofte det flyttebyrået som blir anbefalt hos eiendomsmeglere og bedrifter. Majoren Flyttebyrå tilbyr pakking, montering, flytting, flyttevask, minilager, kontorflytting og avfallshåndtering både for private og næringsliv. Bedriften har et godt renommé og er opptatt av å levere høy kvalitet.

Flyttefoten AS
💻 flyttefoten.no
☎ 800 35 988
Flyttefoten AS er et av de eldste flyttebyrå i Oslo og har over 20 års erfaring med privat- og pianoflytting. Flyttebyrået har spesielt stor kompetanse rundt tunggods hvor de har spesialisert seg på flygeltransport og pianoflytting. I tillegg har de eget lagerhotell og bruktbutikk slik at hvis du har et dødsbo i Oslo du trenger hjelp med å tømme og vaske er det stor sannsynlighet at Flyttefoten vil kunne hjelpe deg med dette.

Sirva Flyttebyrå
💻 sirva.no
☎ 67 16 16 16
Sriva Flyttebyrå er Norges største flyttebyrå med over 80 års erfaring. De hjelper deg med flytting, lagring og er spesielt gode på internasjonal transport.

Er dere en bedrift som skal flytte anbefaler vi å ta kontakt med FlytteEksperten som har spesialisert seg på kontor- og bedriftsflytting.

FlytteEksperten AS
💻 flytteeksperten.no
☎ 902 01 090
Selma Ellefsens Vei 8, 0581 Oslo
FlytteEksperten AS er et flyttefirma som holder til på Økern i Oslo. Bedriften har rendyrket sine tjenester rettet mot bedrifter og er spesialist på kontorflytting. De har mange års erfaring og kan gjøre stort sett alle typer flytteoppdrag for bedrifter og kontor. En annen stor fordel med FlytteEksperten er at de også har eget lager for bedrifter, så trenger du bedriftslager kan de hjelpe til med dette også.


Flyttehjelp – frakt av flyttelasset fra A til B

Flyttehjelp er et godt alternativ når man skal på flyttefot. Som oftest tar det lang tid å gjøre dette selv, og det er nok også mye tunge tak som må tas. Vil du slippe, kan du leie inn flyttehjelp som kan hjelpe deg med akkurat dette. Da kan du bruke tiden din på andre viktige ting istedenfor. Flyttehjelpen kan hjelpe deg med bæring og frakt av møbler. Dette gjelder alt som skal flyttes ut av den solgte boligen, til mellomlagring eller inn i den nye.

Flyttehjelpen kan ta med seg hele flyttelasset ditt, og kan frakte det videre til din nye bolig. De bærer som regel også flyttelasset inn i den nye boligen din og plasserer dette slik du ønsker. Har du behov for montering av gamle møbler eller nye møbler du har kjøpt er det viktig at du husker å avtale dette på forhånd. Ved å benytte seg av et flyttebyrå vil dine eiendeler fraktes på en skånsom måte. Det er også tryggere å benytte seg av et flyttebyrå enn å stå for bæring og flytting selv. Ofte er flyttingen noe man vil få unnagjort så fort som mulig, og da er det stor sannsynlighet for at ting kan bli ødelagt. Et flyttebyrå vil pakke alt på en skånsom måte, slik at det kan fraktes trygt og sikkert.

Mellomlagring

Har du hørt om mellomlagring før? Dette er også en tjeneste som ofte tilbys av flyttebyrået – og da gjerne i samarbeid med et minilager. Dette kan være lurt å benytte seg av om det fortsatt er en stund til du flytter inn i den nye boligen, eller om du skal pusse opp eiendommen.

Et minilager tilbyr lagringsplass i flere forskjellige størrelser, og man kan leie alt fra små til store lagringsplasser avhengig av behov. Et minilager blir også ofte brukt i forbindelse med visninger slik at boligen får et ryddig uttrykk. Her er noen gode alternativ til lagerutleiere i Oslo:

 • City Self-Storage
 • OK Minilager
 • Lagergutta
 • Oslo Minilager

Flyttevask

Å utføre en flyttevask er noe de aller fleste ønsker å slippe midt i flyttekaoset og innflytting til nytt hjem. Dette er ofte tungt arbeid å utføre, og det er mye som skal gjøres. Alle rom må tas og det må gjøres en grundig jobb slik at boligkjøperne kan flytte rett inn uten å måtte vaske boligen selv ved overtakelse. Ved å benytte seg av flyttevask kan man spare seg selv for mye svette og tårer. Da vil man få profesjonelle renholdere til å vaske boligen sin fra topp til bunn. Flyttevask er også noe som tar lang tid, da det ofte er store arealer som skal rengjøres, og det må gjøres et grundig arbeid.

Husk å sjekke at bedriften du velger å engasjere til  flyttevask er godkjent hos Arbeidstilsynet. Alle som utfører renhold, inkl. flyttevask i Norge, forplikter seg å være registrert bedrift i Renholdsregisteret. Her kan du søke etter bedriften, er den ikke registrert er det stor sannsynlighet at du kjøper en ulovlig tjeneste!

Våre tjenester

Flyttetjenester for boligstylister

Har du kun behov for transport av småting som må flyttes ut og mellomlagres før boligstyling? Da kan det være en god ide å bruke et budfirma til å gjøre en liten flytting. Det er stor forskjell på transportfirmaer/budfirmaer og flyttebyråer. Der sistnevnte har erfaring med å flytte hele hjem og store flyttelass kan et budfirma hjelpe deg med frakt av små kolli. Stylingbyrå i Oslo samarbeider ofte med enkeltmannsforetak og små firmaer som gjøre denne delen for de. Ofte er dette mindre transportselskap, gjerne enkeltmannsforetak med få ansatte. Eller det kan være et ny oppstartet flyttebyrå som ikke har nok flyttejobber og ønsker å fylle dagene med flytting for boligstylister. De største og beste flyttebyråene i Oslo jobber normalt ikke direkte for boligstylister.

Mindre transportselskap som gjør transport og flyttetjenester Oslo for boligstylister:

 • X Frakt AS
 • Transportsentralen
 • Best Transport

Lykke til med flyttingen:)