Boligstyling.oslo.no

Hvorfor style før salg

Det finnes mange gode grunner til å style en bolig før salg. Ved hjelp av boligstyling kan du i mange tilfeller få flere interessenter til boligen, og dermed også en høyere salgspris.

Boligstyling sørger enkelt og greit for at interessenter får et bedre inntrykk av salgsobjektet enn dersom boligen var tom. La oss se nærmere på hvorfor du bør style før salg av bolig!

Hvorfor style før salg

Økt salgspris og raskere salg

Ifølge undersøkelser gjort i USA, kunne styling av bolig før salg føre til 7 % økning i salgsprisen. Samtidig ble boliger som var stylet solgt dobbelt så raskt som boliger uten styling.

Men hva er egentlig grunnene til at salgsprisen øker og at boligen selges raskere?

Boligstyling

Appelerende bilder til boligsannonsen

Ved hjelp av boligstyling kan du i de fleste tilfeller sørge for at flere dukker opp på visning, av den enkle grunn at boligen ser mer innbydende ut på annonsebildene.

En bolig uten styling som inneholder slitte møbler og rot, vil gi et helt annet inntrykk enn en bolig som er stylet. En tom bolig vil heller ikke gi potensielle kjøpere det samme inntrykket når de blar gjennom boligannonser.

Idéer til møblering og interiørmuligheter

Hvorfor style før salg? En av de viktigste grunnene er at styling gir potensielle kjøpere mulighet til å visualisere hvordan boligen kan innredes. En boligstylist har god kunnskap om hvordan en bolig kan innredes for å skape et luftig, ryddig og innbydende inntrykk.

De som ser på en annonse av en bolig som er stylet, vil kunne få mange idéer og inspirasjon til egen møblering. Dette vil igjen øke sjansen for at potensielle kjøpere kan drømme seg bort og visualisere egne møbler i boligen.

Husk at en tom bolig ikke vil fremstå like appellerende, hverken på bilder eller i virkeligheten. Mange sliter med å mentalt skulle visualisere hvor møbler kan plasseres. Ved å style bolig før salg, kan du hjelpe potensielle kjøpere å se boligens potensial.

Riktig atmosfære under visning

En annen grunn til å style før salg, er at boligen kan se innbydende ut når interessenter kommer på visning. Førsteinntrykket har mye å si når noen kommer på visning. Med riktig belysning og smart plassering av møblene, kan potensielle kjøpere få det riktige inntrykket.

Boligstyling kan ikke bare gi interessenter et godt inntrykk av planløsning og møbleringsmuligheter, men også stemning og «wow-effekt». Med riktig styling av bolig kan interessenter føle seg «hjemme», og se for seg et liv i boligen.

Med god atmosfære i boligen kan du vekke følelser hos dem som kommer på visning. Husk at boligsalg i stor grad handler om psykologi.

Enkle tips som pledd, puter og levende lys kan ofte utgjøre en stor forskjell. Det gjelder imidlertid å vite hvor gjenstandene skal plasseres, og sørge for en gjennomført stil. Akkurat dette kan en boligstylist hjelpe deg med.

Motta hjelp med å style før salg

Hvorfor style før salg? Når du skal selge en bolig kan boligstyling sikre økt salgspris og flere interessenter, samt raskere salg. Dette skyldes blant annet at potensielle kjøpere kan visualisere egne møbler i boligen, og at de opplever en god atmosfære på visning.

Vi hjelper deg med å style før salg, og sørger for at boligen din appellerer til flest mulig. Kontakt oss for gode råd!