Boligstyling er en tjeneste som handler om å «piffe opp» boligen din – enten det er en leilighet eller et hus – for å gjøre den mer attraktiv for potensielle kjøpere. Målet er å tiltrekke seg flere budgivere og oppnå en høyere salgspris. Selv om mange fortsatt velger å stole på egen evne til å dekorere og organisere, blir homestyling stadig mer populært på grunn av den klare verdien det tilfører. Prisene for boligstying varierer men i gjennomsnitt koster boligstyling mellom 12.000 og 15.000 kroner for en 1-2 roms leilighet.

Det er viktig å huske at prisen på homestyling kan variere betydelig, avhengig av flere faktorer. Dette inkluderer stylistens erfaring og renommé, størrelsen på boligen, og omfanget av stylingen som kreves.

Kostnaden for å style en leilighet avhenger av størrelsen og omfanget av arbeidet som kreves. Generelt sett kan priser for leilighetsstyling starte fra et visst beløp for en liten leilighet og øke for større leiligheter med flere rom. Dette kan også variere etter geografisk beliggenhet, med forskjeller i priser mellom by og distrikt.

Styling av et hus er vanligvis dyrere sammenlignet med leiligheter. Dette skyldes at det ofte er mer arbeid involvert, både i planlegging og i selve stylingen av interiøret. Kostnadene for husstyling begynner på et høyere nivå og kan øke avhengig av husets størrelse og kompleksiteten i prosjektet.

Lønner det seg?

Selv om kostnadene kan virke betydelige, viser erfaring at investeringen nesten alltid lønner seg. En godt stylet bolig appellerer til et bredere marked, kan tiltrekke seg flere budgivere, og potensielt øke salgsprisen betraktelig. Dette gjør at investeringen i boligstyling ofte betaler seg selv i form av en høyere salgspris.