Registrer stylingbyrå

Gratis registrer og promotering på boligstyling.oslo.no
Fyll ut kontaktskjema under.

Hva er boligstyling.oslo.no

Boligstyling.oslo.no er en gratis tjeneste som hjelper både private og bedrifter å finne boligstylister og interiørarkitekter i Oslo området (Oslo, Bærum, Lillestrøm). Tjenesten er uforpliktende og kunden velger selv hvilke tilbud de ønsker å bruke eller hvilke styling byrå de tar kontakt med. Ved å sammenligne flere tilbud fra boligstylister kan kunden enklere ta et begrunnet valg om hvilket firma de skal bruke. I tillegg får kunden god informasjon om prosessen rundt bolig salg, inkl. relevante tjenester i forbindelse med dette, herunder flytting, transport og flytterengjøring.

Tjenesten finansieres gjennom affiliate markedsføring og promoterte styling byrå betaler ingenting for reklame.
Tjenesten skal kun henvise til de beste styling byrå og i den forbindelse vil vi bruke tid på å kvalitetssikre alle promoterte bedrifter.

Ved å søke om promotering bekrefter dere at styling byrået har gjort seg kjent med dette.

  1. Bedriften drives lovlig ift. lover og regler, Arbeidsmiljø og skatteregler
  2. Bedriften jobber kun med partnere som er lovlig godkjent
  3. Hvis bedriften henviser til underleverandører bekreftes det at disse er kvalitetssikret og godkjent (transport, flytterengjøring, lagring, håndverkere). Styling byrået skal ha kvalitetssikringsrutiner for å sikre styring av underleverandører man bruker. Det innebærer at foretaket skal ha rutiner for å se til at underentreprenør eller underkonsulent oppfyller kvalifikasjonskravene. Videre skal det være rutiner for at arbeidet blir tilfredsstillende kvalitetssikret.

For eksempel hvis det henvises til aktuelle partnere i forbindelse med en visningsvask kreves det godkjenning fra Arbeidstilsynet. Du kan søke om bedriften dere bruker er lovlig godkjent ved å søke her: Renholdsregisteret
Finnes ikke bedriften i Renholdsregisteret tilbys tjenesten mest sannsynlig ulovlig.

Vi forbeholder retten til å avvise registrering hvis det mangler dokumentasjon.
Blir bedriften godkjent og anbefalt på våre nettsider setter vi pris på en lenke til http://boligstyling.oslo.no

Fyll ut registreringsskjema

9 + 9 =