Boligstyling.oslo.no

Flyttebyrå Oslo

Flyttebyrå Oslo. Planlegger du å selge bolig? Vi vet at flytting kan være både tids og ressurskrevende. Derfor har vi også samlet god informasjon om flytteprosessen og funnet erfarne og solide flyttebyrå som kan hjelpe deg med både flytting og nedvask av boligen.

Flyttebyrå Oslo

Har du solgt boligen har du kanskje et flyttelass som skal flyttes. Eller kanskje du ønsker å finne et flyttebyrå som kan hjelpe deg med transport til et minilager før du skal ha visning i boligen? Vi gir deg gode råd og tips slik at du kan finne det beste tilbudet.

Flyttebyrå Oslo

Flyttebyrå Oslo vs. transporttjenester

Boligstyling og transport er en tjeneste som tilbys av de fleste styling byrå i Oslo området. Tjenesten innebærer rett og slett transport av møbler til styling prosjekter.

Det er en vesentlig forskjell mellom transporttjenester som tilbys gjennom et styling byrå og et profesjonelt flyttebyrå som kan ta hele flyttelasset. Møbler som skal fraktes fra et lager og til din bolig i forbindelse med boligstyling dekkes av styling firmaet du har leid inn. De er, forståelig nok, presset på pris og velger som regel den rimeligste løsningen eller har forhandlet frem en god pris gjennom et mindre transportfirma. Ofte er dette mindre transportselskap, gjerne enkeltmannsforetak med få ansatte. Eller det kan være et ny oppstartet flyttebyrå som ikke har nok flyttejobber og ønsker å fylle dagene med å flytte møbler for boligstylister. De største flyttebyråene i Oslo jobber normalt ikke direkte med å flytte styling møbler for boligstylister.

Typiske transporttjenester i Oslo som flytter for boligstylister er:

 • X Frakt AS
 • FX Flytt AS
 • Transportsentralen

Flyttehjelp etter salg av bolig

Har du solgt bolig og gruer deg til flytteprosessen? Du er ikke alene om det. Det er ingen hemmelighet at mange synes flytting er en tung og slitsom affære. Hvordan skal du pakke, hvor får du egentlig tak i gode flytteesker og hvorfor må man sende flyttemelding? Det er mye å huske på når en skal flytte fra en bolig til en annen.

Har du flyttet før vet du helt sikkert hvor stressende det kan være. Å leie inn profesjonell flyttehjelp er oftest den enkleste måten til en stressfri flytting. For å gjøre det enklere for deg å velge et seriøst og trygt flyttebyrå har vi laget en enkel oversikt over de mest populære flyttebyråer i Oslo.

Dette kan et flyttebyrå hjelpe deg med

Et flyttebyrå kan hjelpe deg med flere ulike flyttetjenester.

 • Pakking. Det tar tid å pakke ned alt du eier. Flyttebyrået kan hjelpe deg med å pakke ned i flyttekartonger
 • Trenger du flytteesker kan du få dette levert direkte hjem til deg
 • Kjøre bort søppel og avfall
 • Mellomlagring i et flyttelager.
 • Flytting av tunge møbler som safe, piano eller våpenskap
 • Rydde et dødsbo
 • Enkle håndverkstjenester (male, fikse lister)
 • Demontering og montering av kontormøbler

Flyttebyråene vi har anbefalt på våre nettsider er aktører som oftest blir anbefalt av eiendomsmeglere i Oslo. De har lang erfaring og strekker seg langt for å oppfylle kundens ønsker slik at har du spesielle behov i forbindelse med din flytting kan du trygt drøfte dette med de.

Flyttebyråer i Oslo

I Oslo finnes det mange flyttebyrå så det er ikke vanskelig å finne et flyttefirma når du skal flytte. De største flyttebyråene tar på seg oppdrag både lokalt på Østlandet og til andre byer i Norge. Under har vi samlet noen av de mest populære flyttebyråene.

Noen anbefalte flyttebyrå i Oslo

Flyttefoten AS
💻 flyttefoten.no
☎ Telefon 80035988
Flyttefoten har 18 års erfaring (startet opp i 2004) og er kanskje det største flyttebyrået i Oslo. De har flyttebiler i ulike størrelser og er godt kjent som et seriøst og bra flyttebyrå. Flyttefoten har spesialisert seg på flytting av spesialgods (pianoflytting, flygel, tunge maskiner, spabad, biljardbord) og har Det Kongelige Slott, Operaen, Munchmuseet på kundelisten.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS
💻 majorenflytt.no
☎ Telefon 93464211
Majoren Flyttebyrå Oslo AS jobber for det meste lokalt i Oslo men er ofte det flyttebyrået som blir anbefalt hos eiendomsmeglere og bedrifter. Majoren Flyttebyrå tilbyr pakking, montering, flytting, vask, minilager og avfallshåndtering både for private og næringsliv. Bedriften har et godt renommé og er opptatt av å levere høy kvalitet.

Solsidan Flyttebyrå
💻 solsidan.no
☎ 400 74 003
Med mange år i bransjen og erfarne medarbeidere tilbyr Solsidan Flyttebyrå flytting og alle relaterte tjenester til rimelige priser. Flyttebyrået gjør små og mellomstore flyttinger innad i Oslo men tilbyr også flyttehjelp til andre byer i Norge og utenlandsflytting til Sverige, Danmark og Tyskland.

Hjelp med flyttevask etter flytting

Enten du leier eller eier bolig må du vaske etter flytting. Det er en tidkrevende jobb som må gjøres grundig slik at du ikke får problemer når kjøper skal overta boligen. Dessverre er flyttevask en vanlig årsak til at det oppstår en konflikt mellom kjøper og selger fordi den er mangelfull og ikke slik kjøper forventer. En flyttevask vil vanligvis inkludere følgende:

 • Vask av alle flater, skuffer og skap innvendig og utvendig
 • Tørrmopping av vegger og tak
 • Rens og vask av alle sluker på kjøkken og bad
 • Rengjøring av hvite- og brunevarer (gjøres mot tillegg i prisen)
 • Støv tørking og støvsuging
 • Innvendig og utvendig vask av vinduer

Når du skal velge et firma til flyttevask må du sørge for å velge en aktør som er godkjent i Renholdsregisteret og huske på å gjøre alle avtaler skriftlig.